Company profile


DS Engineering is als ingenieursbureau de schakel tussen architect en aannemer. Wij combineren jarenlange expertise met de flexibiliteit van een kmo. Ons 15-koppige team stelt de klant en zijn verwachtingen altijd voorop. Stabiliteitsstudies zijn onze specialiteit, maar je schakelt ons – via onze vaste externe partners – even goed in voor veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving en studiewerk voor technieken.

Onze kwaliteiten

 
Onze troeven? Ons ingenieursbureau onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van zijn output, maar ook door de doorgedreven, professionele totaalservice en klantgerichte aanpak. Zo denken wij conceptueel (en economisch!) mee met de architect, geven wij de klant op elk moment met de gevraagde feedback, werken wij altijd een plan B of zelfs plan C uit, en geven wij altijd de hoogste prioriteit aan het project.


Budget

 
Anders gezegd: DS Engineering haalt het maximum uit jouw budget. Het budget dat niet louter bepaald wordt door het uurloon van archtect en ingenieur, vooral door de soms significante besparing op bouwmaterialen zoals beton en staal door een slimme oplossing uit te werken. Daarbij wordt minder beton en staal gebruikt zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit. Dit is veelal de belangrijkste besparing in het bouwbudget door input van onze jarenlange expertise!

Conceptueel meedenken

DS Engineering is een partner van a tot z: van eerste ontwerp tot afwerking.

Dienstenbundeling

Wij bieden soms in tegenstelling van andere ingenieursbureaus een brede waaier van diensten aan.

Brede productportefeuille

Openbare gebouwen, scholen, rust- en verzorgingstehuizen, woongelegenheden … – elk project is mogelijk bij DS Engineering.